Friluftsliv

med Sabona Gård

For oss i Sabona Gård er friluftsliv og villmarksliv en solid arena for mestring og motivasjon. Å kunne bruke naturen sammen med våre dyr er ekstremt viktig. Nesten alle våre aktiviteter legges opp til å være ute i naturen uansett vær. Lavvotur, kanotur, hundespann, hest og mye mer. Vi legger opp alt fra arbeid til gode aktiviteter ute i naturen. Alt fra korte dagsturer, til lange og gode turer på i villmarka.

Mat på tur

God mat på tur er viktig! Og vi har høy fokus på å lage all maten selv, og styre så mye som mulig vekk fra ferdigprodusert mat eller letter løsninger som ikke gir kroppen det den trenger. Derfor tørker vi mye av den maten vi bruker selv, og med gode råvarer tilbereder vi herlig retter ute i naturen, ute at dette skal ta noe lengre tid. Etter mange netter ute i villmarka vet vi hvor viktig god mat er for stemningen og ikke minst kroppen! Ikke noe er som å våkne opp til nybakte brød, eller spise en god hjemmelaget gryte med lokale råvarer!

Dyr på tur

med Sabona Gård

På nesten alle turer vi er på har vi nesten alltid med oss dyr. Ikke bare for kosen sin skyld, men også fordi de bidrar til godt arbeid. Våre hunder og hester bruker kløv, og har derfor muligheten til å bære med seg store mengder av utstyr og mat. Men vi skal heller ikke ta bort det at mye er også for kosen. Det er utrolig koselig når vi har slått leir, og vi sitter foran bålet med en hund liggende i fanget å sover, eller en badekompis på morgenkvisten.

Kontakt oss i dag!